Nieuws

di, 07/05/2013 - 23:26
do, 21/03/2013 - 15:20
do, 21/03/2013 - 15:18

Erkend betere schilder

Klanten vertellen

Wat is de winterschilder?

Wat is de winterschilder? Nu de R weer in de maand zit, besteedt u extra zorg aan uzelf en ....
aan uw huis. U wilt uw huis op orde hebben en het onderhoud hoort daarbij. Voor het
schilderwerk binnen kunt u een beroep doen op de winterschilder.

Maak kans op 2000 euro retour, kijk voor de voorwaarden op www.winterschilder.nl


5 redenen om juist nu schilderonderhoud binnen aan uw huis te laten doen door de winterschilder  1. Uw huis behoudt z'n waarde! Natuurlijk laat u allereerst onderhoud aan uw huis uitvoeren omdat u uw huis graag in goede conditie wilt houden. Want dan behoudt het z’n (meer)waarde. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw huis beschermd is tegen allerlei weersinvloeden.
  2. Profiteer van de lage 6% BTW bij De Winterschilder Voor woningen, ouder dan twee jaar, geldt het lage BTW tarief van 6%. Zo wordt het inschakelen van de Winterschilder wel heel aantrekkelijk!
  3. Uw huis milieuvriendelijk onderhouden! Verf is een chemisch product met zogenaamde ‘vluchtige stoffen’. Stoffen die ‘vervliegen’ nadat de verf is aangebracht. Door verscherpte Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Maar daardoor is wel nóg meer vakkennis nodig om deze verven goed aan te brengen. De Winterschilder heeft die vakkennis.
  4. Meerjarig onderhoud bespaart u kosten! Omdat het onderhoud aan uw huis periodiek terug komt, bieden veel bedrijven een meerjarenonderhoudssysteem aan. Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden door het bedrijf. Hiermee beheerst u de onderhoudskosten en heeft u budgetzekerheid voor langere termijn. Bovendien bespaart het hebben van één aanspreekpunt voor al uw onderhoud u veel tijd en kosten. Ook komt u niet voor technische en financiële negatieve verrassingen te staan.
  5. Het onderhoud kan ook in de winter! Schilderonderhoud aan uw huis is soms gebonden aan een seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is, dat de relatieve luchtvochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. Schildersbedrijven kunnen deze omstandigheden tegenwoordig heel makkelijk controleren door gebruik te maken van afscherming, verwarming e.d.